PS4 Pro vs PS4: fark nedir?

Pro mu, Slim mi? Hangi Sony PlayStation 4 sizin için en iyisidir?

Konsol alıcılar için en büyük soru şudur: PS4 veya PS4 Pro? Evde ekstra oyun donanımı kurmak istiyorsanız, Sony'nin PlayStation 4 modellerinin kısa listenizde olduğundan emin olun ve bu üç ekstra harf de satın alma tercihleriniz için büyük bir fark yaratıyor.


Her iki PS4 modeli de aynı oyunları oynar, aynı çevre birimlerini destekler ve aynı PlayStation Store'a erişmenizi sağlar.

İki konsolun yenisi olan PS4 Pro, Sony'nin premium teklifi. Oyunları daha yüksek çözünürlükte (4K'ye kadar) ve genellikle Yüksek Dinamik Aralık'ta (HDR) oynar. Biraz daha pahalı, ama performans açısından daha iyi sonuçlar almak için biraz gelişmiş donanım kullandığı için daha idealdir.


Eski Sony PS4 (Slim), Sony'nin dördüncü büyük ev konsolunun standart versiyonudur (kısa ömürlü PlayStation TV'yi saymaz). Tamamen yeni bir oyun setiyle PS3'ten büyük bir adım attı ve Xbox One ile mevcut konsol savaşlarında büyük ölçüde kazanan olarak kabul ediliyor.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...