Sony’nin PlayStation 5'i için PS5'in çıkış tarihi, teknik özellikleri, haberler ve söylentiler

PS5 geliyor - ama şimdiye kadar ne biliyoruz?
 
Bu resmi! Yeni nesil PlayStation konsolu PS5 (PlayStation 5) olarak adlandırılıyor ve 2020'nin sonunda geliyor.

Bu yılın başlarında, Sony'nin yeni konsolunun baş mimarı Mark Cerny'den Sony'nin PS4 Slim ve PS4 Pro'nun halefi üzerinde çalıştığını duyduk. Resmi adı veya çıkış tarihini paylaşmadığı halde, Cerny donanımından ne bekleyebileceğimize dair birkaç seçenek detayına ışık tuttu.

PS5'in hala diskleri çalacağını öğrendim, ancak donanımın teknik özelliklerine ve Sony ile Microsoft'un oyun akışı planlarıyla nasıl bağlantılı olacağına karar verdik, çoğunlukla karanlıkta kaldık.

Bununla birlikte, son aylarda, Sony bize PS5 resmi penceresi, adı ve özellikleriyle ilgili birkaç ayrıntı gibi sulu başlıkları damlatıyor.

Buna ek olarak, PS5'in genel şeklini, düğme girişlerini ve soğutma deliklerini gösteren bir Sony tescilli patenti şeklinde şaşırtıcı bir sızıntı yaşadık - kaçak bir fotoğrafta PS5 cihazının olduğu belirlendi Son ürün tasarımının PlayStation 5'in 2020'nin sonlarında piyasaya sürülmesinde farklı olacağını umuyoruz.

    Sony PS5 denetleyicisi: çıkış tarihi, haberler ve onaylanan özellikler

Sony taktiksel kararını E3 2019'da atlamaya karar verdi ve Gamescom 2019'da yılın ilerleyen zamanlarında büyük bir açıklama yapılmadı. Microsoft, 2020'nin sonunda indiğini de bildiğimiz Xbox Project Scarlett konsolunu göstermek konusunda daha istekliydi, ancak hala erken . Bu yüzden kaçınılmaz olan PS5'e karşı Xbox Project Scarlett savaşının nasıl oynanacağından tam olarak emin değiliz. .

2020 sürünen daha yakın olan Sony, yeni nesil PlayStation'ın daha ince detaylarını bir süre daha gizli tutabilir. Ancak söylenti özellikleri, muhtemelen yeni nesil başlıkları ve farkında olduğumuz resmi özellikler arasında bizi şu an meşgul edecek çok şey var.

İşte PS5 hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şey ve umduğumuz şey daha yaklaştığımız zaman ortaya çıkacak.
 

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...