Xbox All Access globalleşiyor, açılışta Xbox Scarlett'i de içeriyor

Xbox All Access, ABD'de ilk kez başlattıktan sonra İngiltere ve Avustralya’ya indi
 
 
Xbox All Access konsol aboneliği hizmeti, ABD'nin ilk teklifini takiben İngiltere ve Avustralya'ya geldi - 2020'nin sonunda başladığında yeni nesil Xbox Project Scarlett konsoluna yükseltme seçeneği ile geliyor.

Xbox All Access, ABD’de 2019’da daha erken giriş yaptığında Microsoft’un meraklı bir hamlesiydi. Günümüzün cep telefonu sözleşmelerinin uzun vadeli ödeme modellerini alarak, oyunculara Xbox One S, Xbox One’ı yavaşça ödemelerini sağlayacak bir yol sunuyor. X veya Xbox One S Çok büyük bir ön maliyet olmadan All Digital Edition konsolu - 100'den fazla Xbox One oyununa erişmek için bir Xbox Games Pass aboneliği ile birlikte geliyor.

All Digital Edition paketi için fiyatlandırma fiyatı 19.99 $ / £ 17.99 / AU $ 27'dan başlıyor - ve Xbox Games Pass'a her bölgedeki bu miktarın yarısı düşerse, iki yıl boyunca tüm yönleriyle iyi bir tasarruf elde edeceğiniz açıktır. .
 

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...