USB 4, 8K ve 16K ekranları destekleyecek.

DisplayPort 2.0 desteğiyle, yeni nesil USB teknolojisi, PC üreticilerinin 2021'den başlayarak başka bir bağlantı noktasını yasaklamasına yardımcı olmalıdır.
Her yerde bulunan veri aktarım teknolojisinin bir sonraki enkarnasyonu olan USB 4, PC'nize çok yüksek çözünürlüklü bir 8K ekran takmanıza izin verecek kadar hızlı ve çok yönlü olacaktır. Bunun nedeni, harici monitörleri bağlamak için yaygın olarak kullanılan bir standardın daha yeni sürümü olan DisplayPort 2.0'ı barındırmasıdır.









Sektör gruplarının Perşembe günü açıkladığı hamle, USB'nin dijital cihazlardaki eski stil bağlantı noktaları için daha yetenekli bir yedek olacağı ve bilgisayarların giderek daha çok yönlü bağlantı noktasına daha fazla güveneceği anlamına geliyor. Bununla birlikte, çok yönlülük, cihazların, bağlantı noktalarının ve kabloların istediğiniz belirli yetenekleri destekleyip desteklemediğini anlamaya çalışırken yeni komplikasyonlar getirir.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...